Ticket #110 (closed defect: fixed)

Opened 15 years ago

Last modified 15 years ago

Post Formatting: using "Text" Content Type and displaying HTML tags

Reported by: kmaclean Owned by: kmaclean
Priority: minor Milestone: Website 0.2
Component: Web Site Version: 0.1-alpha
Keywords: Cc:

Description (last modified by kmaclean) (diff)

mfread said: So far I have posted using the type "text" and copy and pasted content from my template text file (on windows, with windows line endings). I just paste in the prompts text and then copy and paste the whole thing into the submission box.

If I preview this, the text is run together without proper line breaks. I also noticed that there are sometimes html tags in the preview (mostly <br />).

I have tried pasting the template into word and then saving as filtered html, then changing the content type to html but the result is that the first run together text displays first and then the second copy is plain text with all the html tags.

see mfread's post

Change History

comment:1 Changed 15 years ago by kmaclean

  • Description modified (diff)

comment:2 Changed 15 years ago by kmaclean

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

Fixed with install of WebGUI release 7.0.9

Note: If you cut and paste text from the VoxForge website (i.e. copy and paste a prompts file into your post), then you are copying an HTML page. Therefore, if you set it your post Content Type to "Text", The VoxForge submission system will display the HTML tags. If you change the Content Type back to "HTML and Text" your post should display correctly.

Note: See TracTickets for help on using tickets.